fbpx
Skip links

Kul til vand Sumi Stick – Lille

Denne Sumi Stick renser ca. 1 til 1,5 liter vand på 4 timer.

 

Aktivt kul tilfører vandet gode mineraler som calcium og magnesium, men ud over de sundhedsmæssige fordele så er kullet ret dekorativt. Smid en stick i din gennemsigtige vandkaraffel, og du får et smukt indslag til spisebordet samt et sjovt samtaleemne.

 

Sumi Sticks kan gøre dit vand både lækrere og klarere.

kr. 99,00

SKU: 1TQL3 Tilgængelighed: På lager

Description

Danmark kan prale af sin drikkevandskvalitet i forhold til mange andre lande i verden. Sumi Sticks kan dog gøre dit vand både lækrere og klarere. Aktivt kul tilfører også vandet gode mineraler som calcium og magnesium, men ud over de sundhedsmæssige fordele så er kullet ret dekorativt. Smid en stick i din gennemsigtige vandkaraffel, og du får et smukt indslag til spisebordet samt et sjovt samtaleemne.

Denne Sumi Stick renser ca. 1 til 1,5 liter vand på 4 timer.

Sumi Sticken har mikroskopiske huller, og det er det finmaskede net af små huller, som har den absorberende effekt, der binder lugt og andre skadelige stoffer.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Sumi-Sticken skal genaktiveres en gang om måneden, hvilket simpelt gøres ved at koge den op i nogle minutter hvorefter den virker på ny.  Sumi-Sticken har en levetid på ca. 3 måneder, hvorefter den med fordel kan blive stukket i jorden hvor den afgiver massere af mineraler til dine planter.