fbpx
Skip links

Collagen GOLD fra Vild Nord

300 g | 60 serveringer
Indeholder 5 g collagen Per servering.

 

Ønsker du at minimere alderstegn såsom rynker og fine linjer? Så er du kommet til det rette sted. Collagen Gold fra Vild Nord er et banebrydende og meget populært skønhedsprodukt, der er specielt designet til at reducere rynker og fine linjer. Vild Nord Collagen Gold er fremstillet af en unik blanding af naturlige ingredienser, der er kendt for deres sundhedsmæssige fordele og egenskaber, der hjælper dig med at opnå en sund hud og et sundere udseende.

 

Collagen Gold er ikke tilsat smag og derfor kan den naturlige smag af havet fornemmes. Hvis smagen ikke er tiltalende, kan den nemt maskeres i juice, smoothies og lignende.

 

1 spiseske (5,5 g) indtages dagligt i 200-300 ml valgfri væske og indtages umiddelbart efter.

 

 

 

kr. 399,00

SKU: BO7WV Tilgængelighed: På lager

Description

MINDSKER SYNLIGHEDEN AF RYNKER OG FINE LINJER

Collagen Gold er med en unik sammensætning af 3 aktive ingredienser en absolut beauty-bestseller og har i 2023 vundet to priser: AMWC for bedste inner beauty kosttilskud og COSTUME for skønhed indefra med collagen.

MARINE COLLAGEN, ELASTICITET & SPÆNDSTIGHED

Vild Nords marine collagen er MSC-certificeret og fra vildtfanget nordatlantisk torsk, hvilket sikrer bæredygtigt fiskeri uden skade på fiskebestanden eller havmiljøet. Når du vælger MSC-certificeret collagen, støtter du aktivt et bæredygtigt fiskeri. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden. Dermatologisk dokumentation baseret på otte ugers klinisk dermatologisk applikationstest med måling af hudens hydrering efter indtagelse af collagen.

VILD NORD COLLAGEN ER

  • Norsk marine collagen fra vildtfanget torsk i det nordlige Atlanterhav
  • Hydrolyserede collagenpeptider i 3 kDa
  • TYPE I collagen
  • Kontinuerligt testet for tungmetaller og PFAS
  • Produceret i Norge

NÆRIGSINDHOLD

Collagenpeptidpulver fra hydrolyseret fiskeskind (Gadus morhua), koncentreret acerola-frugtsaft pulver (Malpighia glabra L.), Buletangpulver (Ascophyl lum nodosum (Linnaeus) Le Jolis), maltodextrin.
Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

Næringsindhold per daglig dosis 5,5 g %RI*
Hydrolyseret marine collagen 5 g
Acerolapulver 400 mg
– heraf vitamin C 64 mg 80%
Tangpulver 100 mg
– heraf jod 27 μg 18%

*RI = Dagligt referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ/2000 kcal)

NB: Næringsindholdet på det enkelte produkt kan afvige en smule fra ovenstående deklaration.
Brug dit Vild Nord®-collagenprodukt som en del af en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil.

Holdbarheden for produktet er bedst før 24 måneder efter produktionsdatoen i uåbnet emballage.

Produktet bør opbevares mørkt, tørt og under 25 grader.
VildNord® er produceret i Norge for Vild Nord Danmark ApS

VITAMIN C SHOT

Vil du have noget sundt og friskt klar i køleskabet, så du kan starte dagen med en sundhedsshot? Måske ønsker du også at få din daglige dosis collagen på en nem måde. Så er disse opskrifter perfekte til dig. Med ingefær, gurkemeje, gulerod, appelsin og citron kan du lave et velsmagende shot, der giver en frisk og sund start på dagen.

DET SKAL DU BRUGE

2 gulerødder
2 appelsiner
Saft fra 1 citron
ca. 10 cm ingefær
En lille gurkemeje

FREMGANGSMÅDE

Hvis du bruger en juicer, kan du juice alle ingredienserne sammen til én juice inklusive citronen uden skal. Tilsæt derefter 5-7 måleskeer Collagen Gold og rør godt rundt, indtil alle klumper er væk. Hæld i små glas eller opbevar i en stor karaffel, så du kan skænke et lille glas om morgenen. Du kan også vælge at tilføje kollagenpulveret lige inden servering.

Hvis du bruger en blender:
Skær alle ingredienserne i mindre stykker. Skræl appelsinen. Har du økologisk ingefær og gurkemeje, behøver du ikke skrælle dem, men ellers skal de vaskes og skrælles godt. Kom alle ingredienserne i blenderen og pres citronsaft over. Blend alle ingredienserne sammen med 5-7 måleskeer af Collagen Gold, indtil du har en jævn saft. Hæld i små glas eller opbevar i en stor karaffel, så du kan skænke et lille glas om morgenen. Du kan også vælge at tilføje kollagenpulveret lige inden servering.