fbpx
Skip links

Den Internationale Bach Terapeut Uddannelse

Bliv uddannet i Bachs Blomstermedicin

Lær om blomstermedicin, følelser og om hvorfor vi bliver syge …

Hvad er Bachs blomstermedicin?

Bachs Blomstermedicin og – terapi er en blid og naturlig helbredelsesmetode, der hjælper os med at overvinde negative sindstilstande som fx. angst, frygt, usikkerhed, mistillid, vrede, ensomhed, modløshed, fortvivlelse, overfølsomhed for påvirkninger eller overdreven omsorg for andre.

Bachs Blomstermedicin er grundlagt af Dr. Edward Bach – bakteriolog, læge og patolog – som for over 100 år siden dedikerede sit liv til at finde en naturlig, plantebaseret helbredelsesmetode til behandling af de mest almindelige ”humørsygdomme”.

Nogle kalder Bachs Blomstermedicin for en følelsesmæssig førstehjælpskasse, der på en effektiv og behagelig måde hjælper os til positiv udvikling.

 

Vildtvoksende blomster og planter

Dr. Edward Bach udviklede i 1930’erne en homøopatisk behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance. Bach udviklede 38 blomsterremedier (dufte) fra vildvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon.

Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber. Det gør, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Ingen bivirkninger
En af de store fordele ved Bachs Blomstermedicin er, at det ikke har nogen bivirkninger eller forårsager kontraindikationer.
Det betyder, at de kan benyttes af alle, herunder også gravide og ammende kvinder, babyer samt syge mennesker.

 

Uddannelsen henvender sig til alle, som er interesserede i Dr. Bachs filosofi og sygdomsopfattelse,  samt i hans 38 blomsterremedier 

På uddannelse lærer du om:

 • Hvordan man fremstiller Bachs blomstermedicin, samt dosering af dem
 • Bach Nødhjælpsremediet og hvordan du bruger det
 • De 38 enkeltremedier og de 7 hovedgrupper
 • Hvordan du blander en behandlingsflaske til eget brug (som du får med hjem)
 • Dr. Bachs liv og vejen til hans arbejde med blomstermedicin
 • Dr. Bachs filosofi og sygdomsopfattelse
 • Hvordan du kan bruge remedierne i praksis på dig selv, dine nærmeste, samt dine dyr og planter

Remedierne fra Bachs Blomstermedicin er – udover at de kan hjælpe ved almindelige følelsesmæssige udsving og problemer – også ekstra anbefalelsesværdige når vi har udfordringer med indre blokeringer der spænder dybere, og derfor er særligt svære at overvinde og komme videre fra.

Bachs Blomstermedicin - Mette Buhl

Næste kursus er d. 14.-15. September 2024

Tilmeld dig her
Bachs blomstermedicin - Mette Buhl

På uddannelsen får du:

 • Gratis bog: introduktion til Bachs Blomsterremedier af Susanne Løfgren til en værdi á 350 kr.
 • Gavekort fra Mezina på 600 kr. til køb af Bach-sæt, samt ret til at købe Bachprodukter til forhandlerpriser hos Helsam.
 • Du får et officielt Trin 1 bevis, så du kan gå videre til Trin 2 og herefter Trin 3, hvor du kan blive registreret Bach terapeut.
 • Blomsterkort på dansk
 • Liste over de 38 remedier, inkl. doseringsvejledning
 • Oprettelse via Helsam
 • Information om de 38 lydfiler og de 7 kompendier
 • Og meget mere

Du bliver godt klædt på til på arbejde videre derhjemme med dig selv, din familie/venner, samt dyr og planter.

Alt bliver tilsendt efter kursus.

Pris: 2300 kr.

 

Uddannelsen er til alle, som er interesseret i Bachs Blomstermedicin og i personlig udvikling. Så hvad venter du på? Du kan skrive til mig, for at høre om næste dato for Trin 1.

Skriv til mig her

Hvad er Bachs blomstermedicin?

Bachs Blomstermedicin er en blid og naturlig helbredelsesmetode, der hjælper os med at overvinde negative sindstilstande.

Forstil dig et løg og alle dets ringe. Når du starter i terapien med Bach, er du et helt løg. Igennem processen bliver der skrællet ét lag af ad gangen. Så over en periode vil du komme tættere og tættere på din egen indre kerne og på, hvem du oprigtigt er som sjæl.

Du vil opleve, at gamle negative følelsesmæssige erfaringer og handlemønstre stille og roligt forsvinder. Så når du arbejder med Bachs blomster, arbejder du med din personlighed, sjæl og krop.

Mange af de tanker og følelser, du har i dag, hører til i fortiden

Størstedelen af de problemer, negative overbevisninger og handlemønstre, vi ligger under for og ofte lider under idag, bunder i oplevelser, tanker og følelser fra dengang vi var børn og unge.

De hører ikke til i nutiden, og bør ikke have magt over vores sindsstemning og dagligdag. Men det har de.

De har kæmpe indflydelse på de mennesker, situationer og problemer, vi synes at tiltrække i vores liv. Også på de følelser, vi bliver fyldt med, når vi oplever disse mennesker, situationer og udfordringer.

Bachs Blomstermedicin - Mette buhl
Bachs blomster Bachsblomsterremedier

Om Bach Terapeut uddannelsen

Trin 1 anbefales til alle der vil vide noget om hvordan de kan bruge de 38 remedier, samt Nødhjælpsremediet (Rescue) på sig selv, deres familie og dyr. Trin 1 er et meget intenst, øjenåbnende og spændende kursus.

Trin 2  løber over 2 dage, og her går man i dybden med at lære remediernes finere detaljer at kende, samt lære hvilke der bruges som de såkaldte typeremedier. Et meget aktivt kursus, hvor man lærer remedierne endnu bedre at kende.

Trin 3 er for dig der ønsker at hjælpe andre professionelle, eller for dig der vil kende remedierne rigtig godt. Du lærer hvordan du laver en Bach-session som består af en samtale, samt udvælgelse af remedierne. Trin 3 varer 4 dage, og afsluttes med skriftlig prøve i basal viden om de 38 remedier samt Nødhjælpsremediet. Du skal herefter lave 2 skriftlige opgaver hjemme, før du er færdig med Trin 3.

Herefter kan du blive registret som Registreret Bach Terapeut hos Bach Centret i England.

Når du er registreret Bach Terapeut kan du arbejde videre med at blive Bachs dyreterapeut, eller uddanne dig som underviser.

 

Besøg Bach center i England her

Session med Bachs blomstermedicin

Hjælp dine følelser i flow med blomster og giv slip på tankemylder, angst og dårligt selvværd med Bachs blomstermedicin.

Bach kan bruges til voksne, børn og dyr og er helt ufarligt. Der er ikke nogle bivirkninger, men derimod en positiv virkning på dit sind.

I en session taler vi om dig, og hvad du kan have af problemstillinger. Ud fra dine problemstillinger udvælger vi i fællesskab op til 7 blomsterremedier fra listen af de 38 blomsterremedier.

En behandlingsflaske varer ca. til tre ugers behandling, hvor du tager fire dråber fire gange om dagen, som minimum.

Du har mulighed for at vi møde i min klinik i Fredensborg (Grønholt) eller online på Zoom. Her modtager du en mail fra mig med et link, kort tid før din session. Der er også mulighed for at vi kan ringe sammen.

Session á 60 min. pris 625 kr. ex. forsendelse hvis det er online terapi.

Book din session her
Mette Buhl - terapiblomst.dk Terapi - find kernen i dig selv
Bach til hund

Bachs blomstermedicin til hunde, katte og heste

Ligesom mennesker, har dyr også følelser som kan påvirke deres sind. Særligt omkring nytår er mange katte og hunde udfordrede – og især fyrværkeri kan genere nogle dyr.

Bachs blomsteremedier kan hjælpe hunde, katte og andre kæledyr til naturlig ro og balance.

Dyr kommunikerer primært via kropsprog, og kommer til udtryk med deres hale, ører, mund, lyde og lugtesans mm. Alle dyr har deres egenskaber og karaktertræk ud fra hvilken race de er.

I Bachs blomsterterapi vil mit fokus ligge både hos dyret og dyrets ejer, da jeg ser stor vigtighed i relationen mellem dyr og ejer. Ofte ligger der følelser bag dyrets adfærd, som kan være alt fra angst, dårligt selvværd, chok eller lign.

Du får 2 behandlingsflasker med hjem, både til dig og dit kæledyr, for at støtte det nye udvikling  i jeres relation.

Session á 60 min. pris 625 kr. ex. forsendelse hvis det er online terapi.

Book din session her

Du kan besøg min webshop her og læse om alle 38 remedier og lave din egen behandlingsflaske

Læs mere her

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617