fbpx
Skip links

Bliv aromaterapeut med særligt fokus på farveterapi

Vil du gerne lære om æteriske olier, aromaterapi og farver? Blive bedre til at arbejde med din intuition og følelser, og til at hjælpe dig selv eller dine klienter, til at opnå bedre balance via dufte og farver?

Hvis du kan sige ja til de ting, så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Hver dag i dit liv påvirkes du af flere følelsesmæssige op og nedture. Det kan ikke undgåes.

På kurset arbejder vi med, hvordan vi kan identificere disse følelser og byde dem velkommen og acceptere dem uden at de vælter os omkuld.

De 14 Altearah Bio farver forbinder os til det følelsesmæssige område.

Du vil lære om, hvordan disse æteriske olier/dufte påvirker os, og hvordan de giver os mulighed for at få en dyb og personlig oplevelse, der kan afsløre vores behov og potentiale.

Hver farve giver mulighed for positiv transformation.

Følelser kan være negative eller positive

  • De er en indikation af, hvad der foregår i os i øjeblikket
  • De er en bro mellem vores sind og krop
  • De åbner døren til vores udvikling og indsigt

Det tager 3 til 5 sekunder at lade sig overmande af ​​negative følelser, eller at vælge de positive følelser i stedet.

På kurset lærer du, hvordan du bedre kan identificere, hvad der foregår i dig lige nu – og hvordan du kan blive bedre til at håndtere de svære ting, så de ikke fæstner sig i dig og spærrer for den positive udvikling.

kurset kommer du til at arbejde med aromaterapi og farver fra Altearah Bio

Altearah Bios koncept er baseret på 14 farvekombinationer for kropsprodukterne. Hver farve repræsenterer en forskellig følelse/emotion/tilstand.

Hver farve er knyttet sammen med en duft med egne særlige fordele, og psykisk tilknytning til krop og sind. Den farve, du vælger, viser hvilken duft der passer til dig, og vil derfor give dig mulighed for at komme dybere ned i din personlige proces, som et led i at skabe balance i krop og sind.

På kurset lære du om:

  • Aromaterapi/æteriske olier
  • Farveterapi
  • Følelser / blokeringer
  • Øvelser med farveterapi
  • Meditation med farveterapi
  • At arbejde med Altearah Bio koncept

Kurset er 15 timer og foregår online.

Pris: 2800 kr.

(Pris er inklusiv materiale, boks med 14×5 ml. parfume og farvetester mm. Alt dette får du tilsendt før kursus start.)

Du vil have mulighed for at købe alle produkter fra Altearah Bio med gode rabatter på dette kursus, så du kan arbejde videre derhjemme, samt blive forhandler af Altearahs produkter.

Du tilmelde dig
Altearah Bio
Parfume

Aromaterapi

Altearah Bios parfume består af økologiske æteriske olier, der både kan anvendes som traditionel parfume til at sprøjte på huden og kan også indåndes aromatisk flere gange om dagen i et velværeritual.

Sådan bruger du parfumen i velværeritualet:
Spray håndfladerne 2 eller 3 gange, gnid dem sammen, så alkoholen fordamper, hold derefter hænderne op foran dit ansigt og træk vejret dybt 3 gange med lukkede øjne.

Denne nemme handling gør, at det er et produkt der kan bruges hvor som helst og når som helst, og beriger dig med en bestemt farve (stemning) til din dag.

Farverne har en særlig betydning

Farver er med os hele vores liv igennem. Vi modtager farve gennem nethinden, og vi bruger farverne spontant, naturligt og instinktivt hver dag fra en ung alder (malebøger, tøjfarver, mad, dekoration, natur).

Uden at vi måske er klar over det, understøtter farver os altid. De udtrykker energi, følelser og potentialer, og de balancerer os og ændrer vores vibrationshastighed.

Farver har en vibration, der påvirker os på alle niveauer, ligesom lyd og lys har. Så lærer du farverne og deres påvirkninger at kende, står du med et ekstremt virkningsfuldt redskab i dine hænder.

Dit livs bedste personlige investering venter på dig

På kurset lærer du alt om Altearah Bio, så du kan arbejde videre – både med dig selv, eller i din klinik.

Tilmeld dig her

Altearah Bios handlingskoncept handler om de fire årstider og de 5 gundlæggende farver for livet

Årstidernes betydning:

Forårs farver er Emerald, Grøn og Gul som tilsammen giver et perfekt symfoni af håb, glæde og frihed.

Sommer har farverne Turkis, Blå og Lyserød, der forvandler os til strålende personligheder, som kærligt hjælper os med, at udtrykke hvad der er i vores hjerter.

Efteråret har farverne Orange, Guld og Silver, der hjælper med at reparere den usikkerhed, vi bærer i de dybeste kroge af vores krop og væsen.

Vinterens farver er Royal Purple, Rød og Lilla, der hjælper vores energi til at blive afbalanceret. Denne kombination kan berolige hyperaktiv adfærd, og skaber fred og harmoni i krop og sind.

Og til sidst har Altearah Bio deres detox serie som består af Hvid, der renser og harmoniserer kroppen og ånden på ny, samt Indigo der står for klarhed, og som hjælper med at  forfine sanserne, bringe ro i tankerne og frigøre ånden.

Altearah Bio

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617