fbpx
Skip links

Bliv aromaterapeut med særligt fokus på farveterapi

Vil du gerne lære om æteriske olier, aromaterapi og farver? Blive bedre til at arbejde med din intuition og følelser, og til at hjælpe dig selv eller dine klienter, til at opnå bedre balance via dufte og farver?

Næste kursus er d. 15. og 16. juni

Altearah Bio er en terapeutisk metode til at stimulere krop og sind. Disse terapeutiske olier fremmer et godt helbred, ligevægt og indre skønhed, og kan hjælpe din indre karisma frem i lyset. 

Hvis du kan sige ja til de ting, så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Hver dag i dit liv påvirkes du af flere følelsesmæssige op og nedture. Det kan ikke undgåes. Aromaterapi kan hjælpe dig i alle former for stressede eller pressede situationer du kan komme i, både psykisk og fysisk.

På kurset arbejder vi med, hvordan vi kan identificere disse følelser og byde dem velkommen og acceptere dem uden at de vælter os omkuld.

De 14 Altearah Bio farver forbinder os til det følelsesmæssige område.

Du vil lære om, hvordan disse æteriske olier/dufte påvirker os, og hvordan de giver os mulighed for at få en dyb og personlig oplevelse, der kan afsløre vores behov og potentiale.

Hver farve og duft giver mulighed for positiv transformation.

Siden 2000 har Altearah Bio skabt og produceret en række økologisk velvære produkter, som alle er fremstillet af 100% naturlige og organiske æteriske olier.

Følelser kan være negative eller positive

Altearah Bio tager udgangspunkt i netop aromaterapien, men arbejder samtidig med brugen af farver, til at afspejle vores følelser. Deres filosofi er, at negative følelser kan spejles som et udgangspunkt for en positiv transformation.

Med Altearah Bios farver får du en let anvendelig og forståelig mulighed for, at få et mere positivt syn på dine følelser og tanker. Så kan sindsro og glæde trænge ind i kroppen, og du kan opnå den indre skønhed og udstråling, som kommer med et liv i god balance.

 • Følelser er en indikation af, hvad der foregår i os i øjeblikket
 • Følelser er en bro mellem vores sind og krop
 • Følelser åbner døren til vores udvikling og indsigt

Det tager 3 til 5 sekunder at lade sig overmande af ​​negative følelser, eller at vælge de positive følelser i stedet.

På kurset lærer du, hvordan du bedre kan identificere, hvad der foregår i dig lige nu – og hvordan du kan blive bedre til at håndtere de svære ting, så de ikke fæstner sig i dig og spærrer for den positive udvikling.

På kurset kommer du til at arbejde med aromaterapi og farver fra Altearah Bio

Altearah Bios koncept er baseret på 14 farvekombinationer for kropsprodukterne. Hver farve repræsenterer en forskellig følelse/emotion/tilstand.

Hver farve er knyttet sammen med en duft med egne særlige fordele, og psykisk tilknytning til krop og sind. Den farve, du vælger, viser hvilken duft der passer til dig, og vil derfor give dig mulighed for at komme dybere ned i din personlige proces, som et led i at skabe balance i krop og sind.

På kurset lære du om:

 • Aromaterapi/æteriske olier
 • Farver og hvordan farver påvirker os
 • Sanserne, alle vores sanser hænger sammen
 • Følelser / blokeringer
 • Meditation med farveterapi og aromaterapi
 • Øvelser med arbejde med Altearah Bio koncept
 • Gode råd om at opnå bedre velvære i hverdagen

Kurset er 15 timer og foregår online over 2 dage.

Pris: 2800 kr.

(Pris er inklusiv materiale, boks med 14×5 ml. parfume og farvetester mm. Alt dette får du tilsendt før kursus start.)

Du vil have mulighed for at købe alle produkter fra Altearah Bio med gode rabatter på dette kursus, så du kan arbejde videre derhjemme, samt blive forhandler af Altearahs produkter.

Altearah Bio

Næste kursus er d. 15. og 19. juni

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du gerne vil høre mere om Altearah Bio og hvad du kan bruge det til i din dagligdag

Tilmeld dig her
Altearah Bio - Mette Buhl

Aromaterapi

Altearah Bios parfume består af økologiske æteriske olier, der både kan anvendes som traditionel parfume til at sprøjte på huden og kan også indåndes aromatisk flere gange om dagen i et velværeritual.

Sådan bruger du parfumen i velværeritualet:
Spray håndfladerne 2 eller 3 gange, gnid dem sammen, så alkoholen fordamper, hold derefter hænderne op foran dit ansigt og træk vejret dybt 3 gange med lukkede øjne.

Denne nemme handling gør, at det er et produkt der kan bruges hvor som helst og når som helst, og beriger dig med en bestemt farve (stemning) til din dag.

Farverne har en særlig betydning

Farver er med os hele vores liv igennem. Vi modtager farve gennem nethinden, og vi bruger farverne spontant, naturligt og instinktivt hver dag fra en ung alder (malebøger, tøjfarver, mad, dekoration, natur).

Uden at vi måske er klar over det, understøtter farver os altid. De udtrykker energi, følelser og potentialer, og de balancerer os og ændrer vores vibrationshastighed.

Farver har en vibration, der påvirker os på alle niveauer, ligesom lyd og lys har. Så lærer du farverne og deres påvirkninger at kende, står du med et ekstremt virkningsfuldt redskab i dine hænder.

Dit livs bedste personlige investering venter på dig

På kurset lærer du alt om Altearah Bio, så du kan arbejde videre – både med dig selv, eller i din klinik.

Book et intromøde her

Altearah Bio består af …

14 forskellige dufte, som hver er forbundet med en bestemt farve. Hvilke farvedufte du behandles med, afhænger af hvilken farve du tiltrækkes af og vælger.

Farvedufte kan bruges enkeltvis eller i kombination med hinanden, og ud fra om du ønsker duftene som kropsolie, scrub, badesalt, parfume eller ansigtsprodukter.  Alle dufte indgår som en del af behandlingen på både det fysiske og det psykiske plan.

Altearah er certificeret naturligt, organisk og respekterer menneskeheden og miljøet med flere certificeringer, der garanterer kvalitet: Ecocert, OneVoice, Sud de France og Slow Cosmétique.

Altearah Bio er udviklet til brug i terapeutiskebehandlinger samt kropsbehandlinger, hvor dufte og farver hænger sammen.

 

Kursus i aromaterapi og æteriske olier
Parfume - farveduft - Altearah Bio - Aromaterapi Mette Buhl

De 14 farver fra Altearah Bio

De fem ‘essentielle’ farver – fundamentet i livet

 • Emerald – Ilt – Fyr
 • Royal Purple – Energi – Cedertræ
 • Hvid – Renhed – Tea Tree
 • Orange – Kreativitet – Sød appelsin
 • Turkis – Sindsro – YlangYlang

De fem ‘happiness’ farver – fremtidens energi

 • Grøn – Friskhed – Eukalyptus
 • Rød – Vitalitet – Nelliker
 • Indigo – Klarhed – Geranium
 • Guld – Tillid – Litsea Cubeba
 • Blå – Fred – Pebermynte

De fire ‘play’ farver –  som reparerer et problem område

 • Gul – Glæde – Citron
 • Lyserød – Ømhed – Rose
 • Lilla – Balance – Lavendel
 • Silver – Reparation – Helichrysum

Jeg vil glæde mig til at lære dig mere om farvernes betydning og duftenes verden

Book et intromøde her

Altearah Bios handlingskoncept handler om de fire årstider og de 5 gundlæggende farver for livet

Årstidernes betydning:

Forårs farver er Emerald, Grøn og Gul som tilsammen giver et perfekt symfoni af håb, glæde og frihed.

Sommer har farverne Turkis, Blå og Lyserød, der forvandler os til strålende personligheder, som kærligt hjælper os med, at udtrykke hvad der er i vores hjerter.

Efteråret har farverne Orange, Guld og Silver, der hjælper med at reparere den usikkerhed, vi bærer i de dybeste kroge af vores krop og væsen.

Vinterens farver er Royal Purple, Rød og Lilla, der hjælper vores energi til at blive afbalanceret. Denne kombination kan berolige hyperaktiv adfærd, og skaber fred og harmoni i krop og sind.

Og til sidst har Altearah Bio deres detox serie som består af Hvid, der renser og harmoniserer kroppen og ånden på ny, samt Indigo der står for klarhed, og som hjælper med at  forfine sanserne, bringe ro i tankerne og frigøre ånden.

Altearah Bio
Terapiblomst - Mette Buhl

Den terapeutisk samtale

I en session starter vi med at tale om dig, hvad du har af problemstillinger, og hvad du ønsker af nye muligheder i dit liv. Vi vil arbejde med farvernes betydning for dig her og nu, og med hvad du ønsker fremtiden skal bringe, af ny energi og retning.

Du har mulighed for at vi møde i min klinik i Fredensborg (Grønholt) eller online på Zoom. Her modtager du en mail fra mig med et link, kort tid før din session.

Eneundervisning i Altearah Bios koncept

Eneundervisning er intens og skræddersyet undervisning målrettet dine ønsker og behov indenfor Altearah Bio behandlings koncept. Undervisningen er til dig som ønsker at finpudse din viden  indenfor Altearah Bio, eller måske er du helt ny i denne tilgang indenfor terapi og kropsbehandling.

Du kan booke din session her

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617