fbpx
Skip links

Terapi - Find kernen i dig selv

Vil du gerne udvikle dig til en kvinde der har jordforbindelse, ser sig selv på et dybere plan, og har balance i sine omgivelser?

Hvilke uhensigtsmæssige relationer skal du give slip på? Usunde relationer kan f.eks være i parforhold, familie/venner, eller på din arbejdesplads.

Min passion er at hjælpe kvinder til at finde mere glæde og lethed i deres liv, samt hjælpe dem til at finde vejen tilbage til dem selv, hvor de kan stå stærkt og hvile i deres egen powerfulde energi.

Er selvudvikling noget for dig?

Rigtig mange kvinder går rundt med alt for meget at se til. Ofte  glemmer de sig selv og glemmer at gøre selvkærlige ting i deres hverdag.

Måske du kender følelsen af altid at være to skridt bagud, og føle at der ofte kun er pligter, men også at pligterne er blevet en del af dit handlingsmønster, som du udfører for at blive set og elsket?.

Hvad ønsker du dig af livet?

Det er jo et rigtig godt, og samtidig et kæmpestort spørgsmål. Er du det rigtige sted, hvor du oplever harmoni med dig selv og dine omgivelser, og er lykkelig?

Ubalancer kommer ofte til udtryk i form af en følelse af udbrændthed, en krop som gør ondt, migræne/hovedpine, stressbelastninger, angst/depression eller en decideret livskrise.

Den intuitive livssamtale – Hvad ønsker du dig?

Hvis du gerne vil videre med dit liv i en positiv retning, med fornyelse og kærlighed til dig selv, er du kommet til det helt rigtige sted.

Min passion er at hjælpe dig til højere bevidsthed og til et liv i kærlighed, hvor du sætter pris på dig selv og begynder at have dig selv i fokus.

Jeg kan tilbyde flere forskellige måder at hjælpe dig på. Det kan f.eks. være i mit terapirum både fysisk eller online. Det kan også være gennem min healingsmassage, eller du kan måske have brug for åndedrætstræning/meditation i saunaen. Så min hjælp til dig vil altid være intuitiv, og kan både være verbal eller nonverbal.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og få en kort uddybende samtale som beskriver hvordan jeg kan hjælpe netop dig allerbedst. Mange har også været glade for at komme på mine kurser i aromaterapi eller Bachs blomstermedicin, da begge disse kurser handler om selvudvikling.

Bestil tid her
Mette Buhl - terapiblomst.dk Terapi - find kernen i dig selv
Krop, sind og sjæl

Jeg tror på at alting hænger sammen

Jeg tror på at vi har vores krop, vores sind og vores sjæl. Når vi har en konflikt imellem vores sind og sjæl, er det ofte her vi mærker det som en ubalance i vores krop, fx som sygdom eller en indre uro/angst mm.

Jeg mener at vi altid hver især har et livsformål for dette liv, og at vi selv har valgt vores problematikker for netop dette liv, sådan at vi har mulighed for at arbejde mod sjælens klarhed og renhed.

Ofte stopper vi først op i vores liv, når vi bliver syge, lægger os med stress, bliver skilt, eller hvis andre voldsomme begivenheder opstår.

Jeg tror på at der er en positiv intention bag ved alle negative begivenheder vi møder i vores liv, og at meningen er at vi skal lære og dygtiggøre os, i forhold til vores egen indre grænsesætning, og finde en ubetinget kærlighed til os selv, og selvfølgelig til andre og verden omkring os.

Husk – når du siger nej til andre, siger du ja til dig selv!

Bestil tid her

Din krops tilstand hænger sammen med dine tanker og dine følelser

Kroppen har sit eget tydelige sprog, og fortæller os altid når vi er på vej i den forkerte retning i vores liv. Indre uro, smerter eller sygdomme er kroppens måde at gøre os opmærksomme på, at vi har brug for en positiv ændring i en eller anden form, så vi kan komme et bedre sted hen i vores liv.

Sindet er dine tanker. Tanker kan være positive eller negative, men det bedste ved tanker er at du selv vælger dem, og at de ikke vælger dig.  Positive tanker giver positive følelser, ligesom negative tanker giver negative følelser.

Følelser bliver skabt ud fra vores tanker, og vores følelser bor i vores krop. Hvis vi tager følelsen af forelske sig! Vi ved alle hvordan det mærkes, hvor let vi føler os i kroppen, og hvor nemt alting føles. Vi ved også hvordan det modsatte føles. Det kan være vrede, som forplanter sig som hovedpine, smerter, eller måske en inflammatorisk tilstand i kroppen.

Krop, sind og følelser er stærkt forbundet med hinanden, og samarbejder tæt om at skabe DIG.

Hvorfor arbejde med krop, sind og følelser?

Når du kombinerer fokus på disse tre dele, vil du finde en helhed i dig selv -. din sjæls vej. De traumer som kan sidde i krop og sind, bliver arbejdet igennem, kigget på, for til sidst at blive forløst.

Kroppen husker alt, og det er derfor vigtigt at arbejde med at ændre gamle tankeoverbevisninger, at give slip på tankemylder og at skabe nye positive tanker, som kroppen vil tage imod. Sådan at du kan mærke en følelse af lethed og glæde, og en ny måde at være i livet på. Når du lærer din krops signaler at kende, vil du altid blive bedre til at mærke din intuition. Når du begynder at mærke din krops signaler, vil du også blive bedre til at tage nye – og for dig – bedre valg fremadrettet i dit liv.

Healingsmassage

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617