fbpx
Skip links

Cupping massage

Dybdegående Cupping til dig som ønsker at blive smertefri

Om Cupping

Cupping er en yderst effektiv behandlingsform til en lang række lidelser: stramt bindevæv, bindevævssygdom, kroniske smerter, lændesmerter, frossen skulder,  nakkesmerter, appelsinhud, spændinger i nakken, kæbe eller hovedpine, og mange andre smertetilstande.

Metoden har sine rødder i kinesisk medicin, og er en behandlingsform som har eksisteret i mange 1000 år. Cuppen placeres lokalt på kroppen, hvor der skabes et vakuum enten med varme eller tryk. Dette bevirker, at den underliggende hud suges op i cuppen.

Cupping massage fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Effekten vil ikke kun mærkes på hudens overflade, men strække sig til det underliggende væv, da cirkulationen i kredsløbet bliver forbedret. Det siges, at 15-20 minutters cupping svarer til ca 1,5 – 2 timers massage med hænder, og giver en bedre “elastik” i bindevævet, så muskler og skelet kan bevæge sig bedre.

Bestil tid her

Hvordan er behandlingen

Jeg starter din behandling med silikone cupping/ running cupping på de udvalgte problemområder, som du måtte have. Running cupping hjælper med at massere bindevævet og frigiver dine affaldsstoffer, så din krop kan begynde at rense ud. Det får dit bindevæv til at genfinde sin elastiske form igen.

Herefter vil du få sat cups på de udvalgte steder, hvor du har ømme områder, muskelspændinger eller led smerter. Når cups’ene er placeret på din krop, ligger du alene i ca. 15-20 min., lytter til afslappende musik, og nyder den afslappende effekt som cuppingen har.

Session á 90 min. pris 850 kr.

Der kan opstå en reaktion efter behandlingen

Du kan opleve at få runde sugemærker, der hvor cups’ene har siddet, hvilket er helt normalt. Du kan også opleve at cups’ene efterlader et farvetaftryk på din hud. Det er også helt normalt, men det er forskelligt fra person til person, hvor tydelige mærkerne er. Mærkerne vil aftage efter ca. 3-7 dage.

Du kan også opleve at huden begynder at klø, eller der kommer små vabler, hvilket er helt normalt.

Efter behandlingen er det vigtig at drikke godt med vand, gerne lunkent og med friskpresset citronsaft, da denne behandlingsmetode er udrensende.

Stress og bindevæv - Cupping - Mette Buhl

Hvad er bindevæv?

Under cupping massagen arbejder jeg direkte med dit bindevæv. Bindevævet er dét, som binder alt sammen i vores krop, og ligger som en hinde om vores muskler i et stort sammenhængende stykke.

I bindevævet er der små blodårer og nerver, og rigtig mange der oplever smerter, er ofte ikke klar over, at det er bindevævet der forårsager ubehaget.

Bindevævet er mere følsomt end muskler og knogler. Det forbinder kroppen indvendigt fra top til tå ligesom en våddragt. Så når du hiver i den ene ende, trækker det i den anden. Derfor kan mange, som bliver opereret, opleve at få ondt eller blive stiv steder i kroppen, hvor de ikke plejer at have problemer.

Stress og bindevæv

Når vi befinder os i stressede perioder i vores liv, bliver vores bindevæv påvirket. Det skyldes, at vi får en gennemstrømning  af stresshormonet kortisol, som gør at bindevævet trækker sig sammen og bliver stift.

I stress-situationer kan kortisol sammen med adrenalin hjælpe dig til mental skarphed, og gøre din krop i stand til at yde sit absolut bedste rent fysisk, her og nu.

På lang sigt er et højt niveau af kortisol dog skadeligt – både for din psyke og din krop, fordi vi ikke er skabt til at befinde os i konstant stress, som flere af os desværre er begyndt at være.

Et fysisk stress-symptom som spændingshovedpine kan ofte handle om et stramt bindevæv i nakke/øvre ryg.

 

 

 

 

Cupping massage - Mette Buhl

Forkæl dig selv med en dybdegående cupping massage, som lindrer dine smerter.

Bestil tid her

Olien som reparerer dig

I alle mine cupping-behandlinger bruger jeg en kropsolie fra Altearah Bio, som er lavet på sesamolie og organisk abrikoskerneolie. Olien er rig på vitamin A, E og F, hvilke giver antioxidanter, er blødgørende og har en regenererende virkning, der fremmer hudens udstråling og tone.

Dens topnote er Helichrysum, som kan anvendes til gigt,  rygsmerter, forstuvninger, blå mærker, rifter, skrammer, mindre forbrændinger, bid, og hudsygdomme.

Den har meget stærke anti-inflammatoriske egenskaber.

Silver fra Altearah Bio er ideelt til cupping massage, og er et godt supplement til at optimere behandlingen.

Til dig som vil have behandlingen uden duft

Olien består af:

Moringa Oil, rig på phytonutrients, som har en stor indvirkning på dit generelle helbred. Det er en god antiseptisk og antiinflammatorisk olie. Lindrer insektbid, hudafskrabninger, udslæt og forbrændinger.

Tamanu Oil er en sød duftende anti-neuralgisk, anti-inflammatorisk olie, der har antioxidantegenskaber. Effektiv til ar og strækmærker.

Baobabolie er rig på antioxydanter, har helbredende antiallergiske egenskaber, og er rig på vitamin C.

Morgenfrue er beroligende og genoprettende for beskadiget hud. Samtidig er det et effektivt middel mod tør hud.

Altearah bio silver - Mette Buhl
Neutral olie - Farveduft - Altearah Bio - Aromaterapi

Jeg glæder mig til at se dig

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617