fbpx
Skip links

Japansk Lifting

Naturlig og behagelig ansigtsbehandling med akupressur, zoneterapi og ansigtsløftning

Få gløden og spændstigheden tilbage i ansigtet med den originale japanske Lifting.

Japansk  Lifting er en unik metode som stammer fra Japan, og som er designet til at bevare og genopbygge balancen mellem sind og krop. Japansk Lifting forbedrer sundheden og forebygger sygdomme, og får dig samtidig til at se fantastisk ud.

Japansk Lifting er til dig, der ønsker en naturlig ansigtsbehandling som også behandler  dine rynker i ansigtet – en skønhedsbehandling uden kirurgi.

Helt overordnet er japansk lifting nemlig et naturligt ansigtsløft til behandling af rynker, ophobninger af affaldsstoffer i ansigtet, og samtidig en afslappende velværebehandling, der lindrer og mindsker stress og spændinger.

Japansk Lifting | Naturlig ansigtsbehandling | Få glød i huden | Naturligt ansigtsløft | Krop og sind | Akupunktur | Zoneterapi

Din behandling består af 4 afslappende og effektive faser

Når du får din Japanske Lifting behandling hos mig, kommer du igennem 4 faser, som sikrer dig det bedst mulige resultat:

  1. Akupressur er den første terapeutiske teknik jeg udfører i dit ansigt. Dette for at hjælpe dig til at opretholde din fysiske og mentale balance. Her arbejder jeg med dine meridianbaner og en række nervereflekspunkter.
  2. Afbalancering af organerne – en slags zoneterapi i ansigtet, der også sætter en udrensningsproces i gang.
  3. Ansigtsmassage, hvor vi arbejder med rynkerne, hvilket også har en lymfedrænende effekt, og som hjælper musklerne og vævet i ansigtet med at blive drænet for affaldsstoffer.
  4. Sidste fase af en Japansk Lifting behandling afsluttes altid med Healingsmassage på udvalgte steder på kroppen.

Samlet set, så forbedrer Japansk Lifting hudens naturlige aldringsprocesser og din huds hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals.

Japansk Lifting er en “naturlig ansigtsløftning” – uden kirurgi, smerte og ar – der reducerer dine rynker og manglende glød.

Behandlingen er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet.

Du kan vælge mellem 3 behandlinger

Behandling på 60 minutter

Rens af ansigtet og maske, efterfølgende den lækre japanske lifting. I behandlingen på 60 minutter, har du mulighed at ligge i infrarødt saunatæppe. Infrarød varme hjælper til bedre udrensning, er godt for led og muskler, bedre hud kvalitet, styrker immunforsvaret og kan give bedre energi og søvn.  Hvis du ønsker at de skal indgå i din behandling, må du meget gerne skrive til mig når du booker og huske et stort lagen til at lægge i.

Pris 625 kr.

Behandling på 90 minutter

Rens af ansigtet og maske, efterfølgende den lækre japanske lifting. Du afslutter altid din behandling med afslappende massage på ca. 30 min, hvor aromaterapi indgår og du vælger selv hvor på kroppen du trænger til massage.

Pris 850 kr.

Behandling på 120 minutter

 Få indre ro, mental balance og fornyet energi med denne luksusbehandling. Behandlingen er en kombination af teknikker fra Japansk Lifting, Healingsmassage, aromaterapi fra Altearah Bio, saltscrub og ansigtsmaske. Du kommer hele kroppen rundt i denne behandling. Jeg kan varmt anbefale den til dig, der skal helt ned i tempo.

Pris 1.100 kr.

Japansk Lifting - Mette buhl

Bestil tid til Japansk Lifting her

Bestil tid her
Ansigtpleje fra Altearah Bio - Mette Buhl

Ansigtpleje fra Altearah Bio

Altearah Bios udvalg af kosmetiske produkter styrker din skønhed og velvære ved at løse følelsesmæssige og energiske ubalancer i din hud med naturlige ingredienser.

Du vælger selv hvilken rækkefølge, du vil benytte produkterne, eller om du bare vil bruge et par enkelte af dem.

Hvis du gerne vil bruge dem alle sammen, så vil jeg anbefale dig at bruge dem i denne rækkefølge.

  • Renseprodukterne
  • Orange scrub / salt scrub
  • Mist Indigo
  • Serum
  • Øjencreme
  • Ansigtscreme

 

Læs mere her

Jeg glæder mig til at se dig

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617