fbpx
Skip links

Healingsmassage

Dyb fysisk og psykisk afslapning gennem blid og omsorgsfuld helkropsmassage

Tag en pause fra dit sind og dine tanker. Lad din krop få ro og afstressning. Dette er den unikke kombination som  healing og massage giver dig.

Healingsmassage er blid og omsorgsfuld, og på samme tid dyb og afstressende. Jeg tilbyder en helkropsmassage med olie, der får dig helt ned i tempo og giver dig muligheden for at komme væk fra hverdagen, omverdenen og helt ind i dig selv.

Nogle kalder også healingsmassagen for spirituel massage. Men du behøver bestemt ikke være spirituel for at få den skønne, afslappende og terapeutiske effekt ud af behandlingen.

 

Dyb fysisk og psykisk afslapning

Healingsmassagens formål er, at du opnår dyb fysisk og psykisk afslapning, sådan at der skabes balance mellem krop og sind.

Særligt hvis du er meget presset i hverdagen – du oplever måske tankemylder eller andre stressende udfordringer – så er denne massage idéel og hjælper dig til langt større velvære og indre ro.

Jeg kan intuitivt mærke, hvordan jeg kan hjælpe dig med at komme væk fra tankerne, og i kontakt med din krop i stedet. Du giver derfor dig selv muligheden for at give slip, og gøre dig fri af stress, smerter og bekymringer.

(Healingsmassage tilbydes også som en gravid massage, eller til kvinder der er ramt af alvorlig sygdom, såsom fek.s kræft)

Healingsmassage lindrer smerter og ubehag

Mange kommer til mig, fordi de lider af stress. Eller af fysiske gener, som ofte kommer af en travl hverdag, af tunge bekymringer eller psykiske udfordringer. De er trætte af at snakke om deres problemer, og har bare brug for at koble fra og få skuldrene ned. Derfor vælger de healingsmassagen, som er en god kombination af selvforkælelse, og afslappende kropsterapi.

Healingsmassagen er for eksempel en fantastisk behandling for dig, der

  • har nakkesmerter
  • har lændesmerter
  • oplever kæbespændinger eller hovedpine
  • mærker en indre uro i kroppen
  • er sensitiv
  • har en frossen skulder eller skuldersmerter
  • har en bindevævssygdom
  • er gravid
  • er i et terminalt sygdomsforløb
  • eller bare har brug for velvære
Massage af nakken ny

Du kan vælge i mellem 3 behandlinger

Behandling på 60 minutter. Vi starter med en kort samtale på ca 5 minutter før din massage, hvor vi sammen indkredser hvad præcis du har brug for i din massage fx.  specifikke steder på kroppen som  trænger til fokus.

Pris 625 kr. 

Behandling på 90 minutter. Vi starter med en samtale på ca 15 minutter før din massage, hvor vi sammen indkredser hvad præcis du har brug for at få med i din massage. Det kan både være psykiske aspekter, eller specifikke steder på kroppen der trænger til fokus.

Pris 850 kr.

Behandling på 120 minutter. Sessionen starter med 45 minutters samtaleterapi, og derefter 75 minutters massage. Denne behandling henvender sig til dig, der har et ønske om at arbejde mere i dybden med krop –  sind – følelser funktionen.

Pris 1.100 kr. 

I begge behandlinger tilbydes du aromaterapi fra Altearah Bio. Altearah Bios koncept er baseret på 14 følelse og farvekombinationer. Hver farve repræsenterer en forskellig følelse/emotion/tilstand. Dette giver dig muligheden for at købe kropsprodukter med din behandlingsduft med hjem, så du kan arbejde videre med din personlige udvikling derhjemme.

Healingsmassage i Fredensborg | kropsterapi | Massage | Gravid massage | kropsbehandling | helkropsmassage

Forkæl din krop og sind  med en skøn Healingsmassage.

Bestil tid her

Gravid massage – Healingsmassage til dig og din baby

Er du i den vidunderlig situation, at du er blevet gravid?  At vente sig er en lykkelig omstændighed, der er forbundet med masser af glæde og kærlighed.

Men det er ikke alle graviditeter, der forløber problem- og smertefrit. Smerter, ømhed, spændinger, hævelser samt ubehag og uro kan opstå i kroppen. Healingsmassage kan modvirke og mindske disse problemer, og få dig nemmere igennem din graviditet med ro og selvomsorg.

Gravid massage giver dig mulighed for at komme helt ned i tempo, både i din krop, men også i dit sind. Mange førstegangs gravide, kan nogen gange godt opleve at have et højere stressniveau, da det er første gang de skal være mor.

Jeg tilbyde dig skræddersyede behandlingsforløb på dine præmisser, så du og dit barn kan opnå de absolut bedste betingelser for en optimal graviditet og en fødsel, hvor både din krop og dit sind er i balance.

Jeg har graviditetsbriks hvor du kan ligge helt frem til fødsel og bruger en lækker økologisk duftfri massageolie. Du har også mulighed for at jeg kommer hjem til dig og giver dig gravid massage, her vil der dog være tillæg for kørsel.

Gravid massage Mette Buhl

Jeg glæder mig til at se dig

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617