fbpx
Skip links

Neutral ansigts/krops olie

Altearah Bio har hentet de bedste organiske vegetabilske olier fra hele verden til at skabe næringsolie med en global nærende, blødgørende og beroligende virkning. Den er ideel til følsom og tør hud. Den kan bruges af hele familien på krop, ansigt og hår. Den er ideel til nærende pleje for hele familien. Uden æteriske olier – uden parfume – uden allergener.

 

Dens blanding af olier:
Moringa, Tamanu, Baobab, Morgenfrue.

 

100 ml.

kr. 295,00

SKU: 649X4 Tilgængelighed: På lager

Description

Altearah Bio er 14 positive følelser udtrykt i farver og duft. Vælg den farve, der taler til dig – den er nøglen til dit velbefindende – og oplev, hvordan farveterapi og aromaterapi kan gå hånd i hånd med kropspleje og parfume.

Mere om denne farve:

100% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.
98,8% af de samlede ingredienser er fra økologisk landbrug.

Moringa Oil, rig på phytonutrients, har en stor indvirkning på dit generelle helbred. Det er en god antiseptisk og antiinflammatorisk olie. Lindrer insektbid, hudafskrabninger, udslæt og forbrændinger.

Tamanu Oil er en sød duftende anti-neuralgisk, anti-inflammatorisk olie, der har antioxidantegenskaber. Effektiv til ar og strækmærker.

Baobabolie har antioxydant, helbredende og antiallergiske egenskaber. Rig på vitamin C.

Morgenfrue er beroligende og genoprettende for beskadiget hud. Trøstende, det er et effektivt middel mod tør hud.

Abrikoskerneolie stammer fra Armenien, det er en ikke fedtet fugtigolie, der har stærke antiinflammatoriske egenskaber. På grund af sin lethed absorberes den let og er fantastisk til at stramme og tone huden. Den indeholder vitamin A, C, E og K. Den er fantastisk til acne, skæl og reducerer betændelse i huden.

Sesamfrøolie absorberes let i huden og hæmmer cellemultiplikation og vækst af svampe eller vira. Det beroliger og nærer miljøbeskadiget hud og hår.

Ingredienser:
Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Adansonia Digitata Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Moringa Oleifera Seed Oil*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*

* Ingredienser fra økologisk landbrug.