fbpx
Skip links

Introduktion til Bachs Blomsterremedier

INTRODUKTION TIL BACHS BLOMSTERREMEDIER AF SUSANNE LØFGREN

 

Introduktion til Bachs Blomsterremedier er skrevet af Bacheksperten Susanne Løfgren og hjælper til forståelsen af Bachs 38 blomsterremedier.

 

Bogen indeholder 182 sider med introduktion til den basale Bachterapi, primært de 38 remedier og Nødhjælpsremedierne. I bogen findes desuden øvelser, der giver træning i brugen af blomsterremedierne fra Bachs.

 

Bachterapi kan benyttes på flere niveauer, dels til dagligdagens små udfordringer, dels som redskab i forbindelse med personlig udvikling.

 

Jeg tilbyder kursus i denne bog, hvor du bliver uddannet på trin 1 i Bachs blomstermedicin. På kurset får du denne bog med gratis, samt gavekort til Helasm på 600 kr. og meget mere.

kr. 199,00

SKU: 7PPP3 Tilgængelighed: På lager

Description

Introduktion til Bach Blomsterremedier, er skrevet til alle som ønsker at stifte bekendtskab med Bachs blomsterremedier. Bogen kan desuden anvendes som opslagsværk for nybegynder og studerende på den Den Internationale Bachterapeutuddanelserne.

Bogen giver en basal viden om Bach Blomsterremedier, historien og filosofien bag samt hvordan man bruger de 38 remedier samt Nødhjælpsremediet. Bogen indeholder desuden øvelser, der hjælper til brugen af remedierne i hverdagen.

Om Susanne Løfgren
Susanne Løfgren er uddannet sygeplejeske, siden fik hun øjnene om for det alternative, hvorefter hun uddannede sig zoneterapeut og siden blev registreret Bachterapeut i England.

Siden 1996 har Susanne Løfgren ledet den Internationale Bachterapeutuddannelse i Norden, hvor tusindvis af kursister er blevet undervist gennem Bachkurser, foredrag, temadage m.v.

I alle bøgerne er der masser af eksempler på blomsternes healing.