fbpx
Skip links

Bach dit barn op!

OPSLAGSBOG TIL BØRN OG DERES VOKSNE

 

Bach dit barn op! er skrevet af Bacheksperten Susanne Løfgren.

 

Bach dit barn op! er fyldt med gode råd til alle de almindeligt forekomende udfordringer forældre har med deres små og større børn.

 

Bogen giver en grundig introduktion til Bachmetoden, der er baseret på smukke, vilde blomster, der indeholder naturens magiske kræfter. I bogen får du information om de 38 blomsterremedier og Nødhjælpsremediet, så man efterfølgede kan gå i gang med at afprøve Bachremedierne på sig selv og/eller sit barn.

kr. 249,00

SKU: 7S161 Tilgængelighed: På lager

Description

Bachs blomstermedicin til børn

Bach dit barn op! er skrevet til alle som ønsker at bruge Bachremedierne til hele familien. Bogen indeholder mange gode erfaringer i, at børn reagerer hurtigt på de rette valgte blomsterremedier.

I bogen kan du bl.a. læse om:
Søskendejalousi
Bange børn og voksne
Kræsenhed
Skilsmissenbørn
Hysteri og trods
Teenagers

Få søvn og sexliv tilbage – børn ud af soveværelset

Dr. Bachs filosofi om sundhed
Bogen giver en basal viden om Bachs blomstermedicin, historien og filosofien bag samt information om de 38 remedier samt Nødhjælpsremediet, så man selv kan gå i gang med at afprøve Bachs blomstermedicin på sig selv eller ens barn/børn.

Der er ingen risiko for bivirkninger. Bachsystemet er en naturlig vej til sundhed på alle planer.

Om forfatteren Susanne Løfgren
Susanne Løfgren er uddannet sygeplejeske, siden fik hun øjnene om for det alternative, hvorefter hun uddannede sig zoneterapeut og siden blev registreret Bachterapeut i England.

Siden 1996 har Susanne Løfgren ledet den Internationale Bachterapeutuddannelse i Norden, hvor tusindvis af kursister er blevet undervist gennem Bachkurser, foredrag, temadage m.v.

I alle bøgerne er der masser af eksempler på blomsternes healing.