fbpx
Skip links

Farveterapi med terapeutisk samtale

Farveterapi med supplerende dufte fra Altearah Bio er en terapeutisk metode til at stimulere krop og sind. Disse terapeutiske olier fremmer et godt helbred, ligevægt og indre skønhed, og kan hjælpe din indre karisma frem i lyset. Altearah Bio er naturlige, økologiske og rene produkter.

Aromaterapi kan hjælpe dig i alle former for stressede eller pressede situationer du kan komme i, både psykisk og fysisk. Aromaterapi har eksisteret i over 5000 år, og bliver brugt over hele verden.

Altearah Bio tager udgangspunkt i netop aromaterapien, men arbejder samtidig med brugen af farver, til at afspejle vores følelser. Deres filosofi er, at negative følelser kan spejles som et udgangspunkt for en positiv transformation.

Med Altearah Bios farver får du en let anvendelig og forståelig mulighed for, at få et mere positivt syn på dine følelser og tanker. Så kan sindsro og glæde trænge ind i kroppen, og du kan opnå den indre skønhed og udstråling, som kommer med et liv i god balance.

Siden 2000 har Altearah Bio skabt og produceret en række økologisk velvære produkter, som alle er fremstillet af 100% naturlige og organiske æteriske olier.

Den terapeutisk samtale

I en session starter vi med at tale om dig, hvad du har af problemstillinger, og hvad du ønsker af nye muligheder i dit liv. Det kan både være personligt eller fagligt. Vi vil arbejde med farvernes betydning for dig her og nu, og med hvad du ønsker fremtiden skal bringe, af ny energi og retning.

Session á 75 min pris 690 kr. 

Eneundervisning i Altearah Bios koncept

Eneundervisning er intens og skræddersyet undervisning målrettet dine ønsker og behov indenfor Altearah Bio behandlings koncept. Undervisningen er til dig som ønsker at finpudse din viden  indenfor Altearah Bio, eller måske er du helt ny i denne multisensoriske tilgang indenfor terapi og kropsbehandling.

Session á 75 min pris 690 kr. 

Når du booker din tid, må du meget gerne skrive, hvordan du ønsker at mødes.

Det kan være i min klinik i Fredensborg (Grønholt) eller online.

Mit online terapirum er på Whereby, som er meget nemt at bruge. Når du bruger Whereby, modtager du en mail fra mig med et link, kort tid før din session.

Der er også mulighed for at vi kan ringe sammen, eller vi kan ringe på FaceTime.

Bestil tid her
Terapiblomst - Mette Buhl
14 farver Altearah Bio

De 14 farver fra Altearah Bio

De fem ‘essentielle’ farver – fundamentet i livet

 • Emerald – Ilt – Fyr
 • Royal Purple – Energi – Cedertræ
 • Hvid – Renhed – Tea Tree
 • Orange – Kreativitet – Sød appelsin
 • Turkis – Sindsro – YlangYlang

De fem ‘happiness’ farver – fremtidens energi

 • Grøn – Friskhed – Eukalyptus
 • Rød – Vitalitet – Nelliker
 • Indigo – Klarhed – Geranium
 • Guld – Tillid – Litsea Cubeba
 • Blå – Fred – Pebermynte

De fire ‘play’ farver –  som reparerer et problem område

 • Gul – Glæde – Citron
 • Lyserød – Ømhed – Rose
 • Lilla – Balance – Lavendel
 • Silver – Reparation – Helichrysum

Forkæl dig selv de dejlige parfumer, olier, scrub, badesalt og ansigtsprodukter fra Altearah Bio

Læs mere om Altearah Bio i webshoppen

Hvad fortæller de valgte dufte om dig?

 1. Hvis du opfatter en farves duft behagelig, kan det tyde på at dine problemer inden for det område farven repræsenterer, er af overfladisk karakter.
 2. Synes duften umiddelbart lidt hårdere og ikke særlig behagelig, men kan ændre sig, tyder det på en lidt mere omfattende ubalance i forbindelse med problematikker knyttet til duften/farven.
 3. Afviser du duften, fordi duften overhovedet ikke appellerer til dig, kan ubalancen/problemet være dybere eller kronisk.

Altearah Bio består af …

14 forskellige dufte, som hver er forbundet med en bestemt farve. Hvilke farvedufte du behandles med, afhænger af hvilken farve du tiltrækkes af og vælger.

Farvedufte kan bruges enkeltvis eller i kombination med hinanden, og ud fra om du ønsker duftene som kropsolie, scrub, badesalt, parfume eller ansigtsprodukter.  Alle dufte indgår som en del af behandlingen på både det fysiske og det psykiske plan.

Altearah er certificeret naturligt, organisk og respekterer menneskeheden og miljøet med flere certificeringer, der garanterer kvalitet: Ecocert, OneVoice, Sud de France og Slow Cosmétique.

Altearah Bio er udviklet til brug i kropsbehandlinger på klinikker samt til efterfølgende hjemmebrug.

Hvis du gerne vil have et større kendskab til deres produkter, er der mulighed for at blive uddannet som aromaterapeut.

Læs mere om kurset som aromaterapeut her
Altearah Bio - Mette Buhl
Altearah Bio - Lyserød parfume - aromaterapi

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617