fbpx
Skip links

Bliv fri af psykisk vold – og stå stærkt i dig selv

Vil du gerne give slip på uhensigtsmæssig relationer og finde ud af hvem du er?

Kontakt mig her

Rigtig mange kvinder jeg møder i min klinik har været eller er udsat for psykisk vold. Det kommer ofte til udtryk i form af en følelse af udbrændthed, en krop som gør ondt, stressbelastninger eller en decideret livskrise.

Fælles for dem alle er, at de ofte er i usunde relationer som skaber den psykiske vold, det kan f.eks være i parforhold, familie/venner, eller på deres arbejdesplads.

Mit passion er at hjælpe kvinder som er udsat for vold – både psykisk og fysisk –  til at finde mere glæde og lethed i deres liv, samt at hjælpe dem til at finde en vej tilbage til dem selv, hvor de kan stå stærkt og hvile i deres egen powerfulde energi. Dette sker via samtaleterapi og kropsterapi.

I et terapi-forløb hos mig arbejder jeg gennem samtale terapi med kernen i dig. Vi forholder os til hvor du er i livet lige nu, og hvad du ønsker dig i din fremtid.

Jeg er uddannet samtaleterapeut og RAB-godkendt alternativ behandler, ud fra sundhedsstyrelsens retningslinier. Jeg kombinerer ofte min terapi med  åndedrætsøvelser, NADA -øreakupunktur, Bachs blomstermedicin og aromaterapi, som alle bidrager til bevidstgørelse af hvem du er på alle planer, og kan hjælpe et overbelastet nervesystem til mere ro og balance.

Vold kan ramme alle

Hvert år udsættes 118.000 kvinder for vold i nære relationer. Psykisk vold kan ramme alle, men flere kvinder oplever desværre at være udsat for dette end mænd. Vold kan opstå i alle relationer og samfundslag. Vold er systematiske grænseoverskridelser, som langsomt flytter dig væk fra dig selv.

Når der er tale om psykisk vold, vil det ofte også være andre voldsformer til stede. Disse kan være:

 • Forældrefremmedgørelse
 • Fysisk vold
 • Seksuel vold
 • Materiel vold
 • Digital vold
 • Økonomisk vold
 • Stalking
 • Gasligthing
 • Stonewalling 

 

Husk du altid kan ringe til Lev Uden Vold på 1888 for gratis rådgivning, hvis du udsat eller pårørende.

Hos Sig Det Til Nogen kan du få et gratis rådgivningsforløb, hvis der lever med eller er pårørende til psykisk vold, fysisk vold eller andre former for vold i nære relationer. Vær dog opmærksom på, at der kan være lang ventetid.

 

Bliv fri af psykisk vold - Mette Buhl
Hvem er narcissisten - Mette Buhl

Hvem hjælper jeg?

Jeg ønsker især at hjælpe kvinder der har oplevet vold i parforhold, jobrelationer eller i barndomsfamilien.

 • Det kan være du har brug for at arbejde dine mønstre igennem helt tilbage fra din barndom og fra gamle parforhold.
 • Står i en skilsmisse lige nu, og har brug for at snakke med én om alle de følelser der kan opstå.
 • Du har møde i familieretshuset, eller er i en retssag omkring dine børn .
 • Eller det kan være du overvejer at forlade dit parforhold.

Rådgivningsforløb og bisidder

Jeg tilbyder samtidig rådgivningsforløb indenfor forældrefremmedgørelse, og hvordan du kan hjælpe dine børn. Sådan at du bliver klædt på så godt som overhovedet muligt, hvis du står i situationer såsom møde i familieretshuset, en kommende retssag, eller hvordan du bedst navigerer i et forældreskab med en narcissist.

Jeg tilbyder også at være bisidder i familieretshuset, og ved kommune mm. Da det er vigtigt, at du som kvinde ikke står alene i disse situationer, og fordi det kan være godt at have én med som er udefrakommende, og som ikke er personligt involveret. Dette kan skabe en mere tryg oplevelse, så du ikke kommer til at stå alene med din voldsudøver.

Kontakt mig her

Hvem er narcissisten

En narcissist er ofte en som er vellidt i det offentlige rum, og til sammenkomster. Narcissisten er god til at få andres opmærksomhed, elsker at blive beundret og lever i illusionen om at være bedre og mere værd end andre.

Narcissisten er dygtig til at manipulere, og skaber sine egne fortællinger om virkeligheden og virker altid tillidsfuld, så kvinden nemt går på kompromis med hendes virkelighed og egen intuition.

Narcissisten tåler ikke afvisninger, eller at blive mødt med modstand. Oplever en narcissist modstand, griber han til andre handlinger. Retfærdighed er på ingen måde en del af disse handlinger, og de er ofte ubeskrivelig urimelige. Dette ses ofte i skilsmisser, hvor der er børn involveret.

 

Symptomer du kan have på psykisk vold:

 • Du føler aldrig du kan gøre noget rigtigt, og du tvivler på dig selv
 • Du føler dig forkert og mister overblikket
 • Du kæmper med et lavt selvværd, og har svært at finde dig selv
 • Du tilsidesætter dine egne behov og overtilpasser dig
 • Du har svært ved at være alene, og er ensom
 • Du går på kompromis med dine værdier, for at føle dig elsket
 • Du kan ikke sige nej, da du vil mærke skyldfølelse hvis du gør
 • Du har uro og koncentrationsbesvær og glemmer ofte
 • Du har svært ved at tage beslutninger for dig selv, og spørger andre til råds
 • Du har en følelse af uvirkelighed generelt

Til sammen kan alle disse problemstillinger stamme fra langt tilbage i dit liv – måske helt tilbage fra din barndom. Ofte stammer symptomerne fra hændelser der er sket med dine nære relationer, men kan selvfølgelig også komme i nyopståede forhold i dit voksenliv.

Love bombing – Parforholdet med en narcissist

Parforholdet med narcissisten, kan hurtigt blive det ulykkelige parforhold. I starten oplever kvinden sig virkeligt mødt, genkendt for sine smukke værdier, og generelt værdsat. Følelsen af at være unik og at hendes nye kæreste kun ser hende, bliver til en meget stor forelskelse fra kvindens side.

Efter ca. 4-6 måneder begynder narcissisten at ændre sin adfærd. Narcissisten er ofte god til at finde en kvinde der er omsorgsfuld og godhjertet, som er det modsatte af narcissisten. Så når han pludselig stopper sine gavmilde mønstre, og ikke længere placerer hende på en piedestal, vil kvinden automatisk forsøge at please ham, og spørge sig sig selv om grunden til hans forsvundne interesse skyldes noget hun gør forkert?

Narcissisten har svært ved at opretholde langvarige og vedvarende forhold, føler ikke skyld eller dårlig samvittighed, og har et overfladisk følelsesliv uden nærhed og intimitet.

Derfor vil kvinden efter fire til seks måneder, begynder at opleve parforholdet ændrer retning til noget destruktivt. Kvinden vil blive ved med at forsøge at finde tilbage til den første meget lykkelige periode, og begynder ubevidst at undskylde for narcissistens opførsel og manglende empati.

Kvinden vil begynde at gøre en ekstra indsats for at føre forholdet tilbage til dét det var i starten. Typisk begynder andre voldsformer også på dette tidspunkt i forholdet, og en nedadgående spiral er startet. Denne spiral kan være ekstrem svær at bryde ud af, da kvinden ofte kan være meget manipuleret.

Krop, sind og følelser hænger sammen

Kroppen har sit eget sprog og fortæller os altid når vi er på vej i den forkerte retning i vores liv. Indre uro, smerter eller sygdomme er kroppens positive intention til at hjælpe os et bedre sted hen i vores liv.

Sindet er dine tanker. Tanker kan være positive eller negative, men det bedste ved tanker er, at du selv vælger dem og at de ikke vælger dig.  Positive tanker giver positive følelser, ligesom negative tanker giver negative følelser.

 

Følelser bliver skabt ud fra vores tanker, og vores følelser bor i vores krop. Hvis vi tager følelsen af forelske sig! Vi ved alle hvordan det mærkes, hvor let vi føler os i kroppen, og hvor nemt alting føles. Vi ved også hvordan det modsatte føles. Det kan være vrede, som forplanter sig som hovedpine, smerter, eller måske en inflammatorisk tilstand i kroppen.

Krop, sind og følelser er stærkt forbundet med hinanden, og samarbejder tæt om at skabe DIG.

Krop, sind og følelser hænger sammen - Mette Buhl
Healingsmassage

Hvorfor arbejde med krop, sind og følelser?

Når du får kombineret disse tre dele, vil du finde en helhed i dig selv. De traumer som kan sidde i krop og sind, bliver arbejdet igennem, kigget på, for til sidst at blive forløst.

Kroppen husker alt, og det er derfor vigtigt at arbejde med at ændre gamle tankeoverbevisninger, giv slip på tankemylder og at skabe nye positive tanker, som kroppen vil tage imod. Sådan at du kan mærker en følelse af lethed og glæde, og en ny måde at komme videre i dit liv på. Når du lærer din krops signaler at kende, vil du altid blive bedre til at mærke din intuition. Når du begynder at mærke din krops signaler, vil du også blive bedre til at tage nye og for dig bedre, valg videre frem i dit liv.

Forløb og priser

75 min terapi 690 kr.

45 min terapi plus 75 min Healingsmassage 1.100 kr.

Powerforløb over 4 uger, både med terapi og Healingsmassage 3.990 kr.

Bisidderhjælp aftales individuelt, og starter på 550 kr.

Bestil tid her

Er du udsat for vold, eller i tvivl om du er udsat for vold? Så kan du ringe anonymt til Lev Uden Volds hotline døgnet rundt på tlf. 1888. Her kan du få hjælp og rådgivning om vold i nære relationer – både hvis du er voldsudsat, voldsudøver, pårørende eller fagperson.

De kan også hjælpe dig videre til et af landets krisecentre.

Tøv ikke med at række ud, da det er vigtigt at du siger det højt. Du er ikke forkert.

 

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 .