Skip links

Terapeutisk samtale med aromaterapi og farver

Farveterapi med supplerende dufte fra Altearah Bio er en terapeutisk metode til at stimulere krop og sind. Disse terapeutiske olier fremmer et godt helbred, ligevægt og indre skønhed og kan hjælpe din indre karisma frem i lyset. Altearah Bio er naturlige, økologiske og rene produkter.

Aromaterapi kan hjælpe dig i alle former for stressede eller pressede situationer, du kan komme i, både psykisk og fysisk. Aromaterapi har eksisteret i over 5000 år og bliver brugt over hele verden.

Altearah Bio tager udgangspunkt i netop aromaterapien, men arbejder med samtidig med brugen af farver til at afspejle vores følelser. Deres filosofi er, at negative følelser kan spejles som et udgangspunkt for en positiv transformation.

Med Altearah Bios farver får du en let anvendelig og forståelig mulighed for at omdanne hver følelse til et mere positivt liv, så sindsro og glæde kan trænge ind i kroppen, og du kan opnå den skønhed og udstråling, som kommer af et liv i god balance.

Siden 2000 har Altearah Bio skabt og produceret en række økologisk velvære kosmetik fremstillet af 100% naturlige og organiske æteriske olier.

Terapeutisk samtale med farveterapi

I en session starter vi med at tale om dig, hvad du har af problemstillinger og hvad du ønsker af nye muligheder i dit liv.

Du vil så blive præsenteret for de 5 hovedfarver, som er hjørnestenene i farveterapien. Disse 5 hjørnesten er kraftige, og deres funktion er at genoplade, skabe balance og skabe kontakt til krop, sind og sjæl.

De fem farver:

  • Smaragd (ilt)
  • Royal (energi)
  • Hvid (Renhed)
  • Orange (kreativitet)
  • Turkis (sindsro)

 

Herefter kommer vi repressions farverne som er Gul, Lyserød, Lilla og Silver. Disse farver hjælper på et problem område, som kan være fysisk eller psykisk.

Og til sidst kommer farverne Grøn, Rød, Indigo, Guld og Blå, som er fremtiden og den nye energi.

Farveduft altearah bio Healingsmassage i Fredensborg | Healingsmassage | Helkropsmassage | Spænding i nakken | Hovedpine & Indre Uro.

Den terapeutiske samtale afholdes altid online

Når du booker din tid, må du meget gerne skrive, hvordan du ønsker at mødes. Det kan være i mit visuelle terapirum på Whereby, som er meget nemt at bruge eller på FaceTime, hvis du har iPhone. Ved Whereby modtager du en mail fra mig med et link, kort tid før din session.

Pris 850 kr á 75 min.

Aromaterapi kan hjælpe dig i alle former af stressede eller pressede situationer, du kan komme i – både psykisk og fysisk.

Bestil tid her
farveduft terapi online

Forkæl dig selv de dejlige parfumer, olier, scrub, badesalt og ansigtsprodukter fra Altearah Bio

Læs mere om Altearah Bio i webshoppen

Hvad fortæller de valgte dufte om dig?

  1. Hvis du opfatter en farves duft behagelig, kan det tyde på, at dine problemer inden for dét, farven repræsenterer, er af overfladisk karakter.
  2. Synes duften umiddelbart lidt hårdere og ikke særlig behagelig, men kan ændre sig, tyder det på en lidt mere omfattende ubalance i forbindelse med problematikker knyttet til duften/farven.
  3. Afviser du duften, fordi duften overhovedet ikke appellerer til dig, kan ubalancen/problemet være dybere eller kronisk.

 

Altearah Bio består af …

14 forskellige farvedufte, som hver er forbundet med en bestemt farve. Hvilke farvedufte, du behandles med, afhænger af, hvilken farve du tiltrækkes af og vælger.

Farvedufte kan bruges enkeltvis eller i kombination med hinanden og ud fra, om du ønsker duftene som kropsolie, scrub, badesalt, parfume eller ansigtsprodukter.  Alle dufte indgår som en del af behandlingen på både det fysiske og det psykiske plan.

Altearah er certificeret naturligt, organisk og respekterer menneskeheden og miljøet med flere certificeringer, der garanterer kvalitet: Ecocert, OneVoice, Sud de France og Slow Cosmétique.

Altearah Bio er udviklet til brug i kropsbehandlinger på klinikker samt til efterfølgende hjemmebrug.

Hvis du gerne vil have et større kendskab til deres produkter, er der mulighed for at blive uddannet som aromaterapeut.

Læs mere om uddannelsen som aromaterapeut her
Aromaritual - farveduft
Aromaterapi - farveduft

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 15-18.